28/9/09

ABIERTO POR VACACIONES II

SIGUE ABIERTO POR VACACIONES (FORZOSAS)
No queda mucho, no.... Habrá que espabilar! ;)
Tras colgar mi cuestionario web y ver que unos cuántos os habéis atrevido a votar, pues desvelaré primero de todo el resultado. Empate Burgos - Albarracín... (Muchas gracias chicos!! ya sabéis que lo importante es participar) Y he aquí mi dilema!
O no... he decidido cambiar de planes. Voy a ir tachando aquellos proyectos realizados, jeje. A ver cuántos puedo cumplir...

  • Navarra, con piso puesto, posibilidad de Etxauri - San Fausto – Otros, posibilidad de pinchos más txacolís, hacer de canguro, boulder en la ciudadela, pagar la entrada de Rocópolis y otro sinfín de actividades, todas turbias De momento a falta de más voluntarios cuento con Ximo, que se ha ofrecido a acompañarme
  • Targassone y otros parajes gabachos, me planto con mi crashpad y a aprender el idioma Veurem, de moment ja ho ha insinuat el Raul
  • Burgos, definitivamente a gozar de las delicias de su morcilla y su… bueno, el queso; ajajajaj Proposta Torné, merci tio!! I a veure si et passes per aquí!!!
  • Llamar a la puerta de Stephan y plantarme en Innsbruck. 
  • Islandia, que como están de capa caída ahora sale por 4 reales, o eso dicen. Pero como son tan cerrados, aquí no voy a aprender ni el idioma
  • Visiteo y dar el callo por el Sáhara; bueno, básicamente lo segundo. Lo bueno es que a esas temperaturas sí que voy a notar que estoy de vacaciones. Ya me está dando el Sirocco. Uff, ésto lo veo complicado...
  • Raptar a Gris y plantarnos en Sardenya, sin escalar pero con ruta gastronómica de parentelas Em reservo un finde, ara la organització pot ser més fàcil
  • Toledo, donde todo el mundo sabe que no hay ni una jodía pared El Ximo de nou? Opció A: Madrid (força viable, sisiisis) - Opció B: Cuenca (confirmat, no és gaire viable per km)
  • Yosemite, de mochileo por el parque nacional. Esto es culpa del Rebo, pero cualquier propuesta es  escuchada
  • El Aneto de una puñetera vez, qué perrera les ha entrado a todos por subir! Hasta a mi padre me quería liar! que éste pilla la mochila fijo y antes de descuidarme ya está bajando!!!! Canvi de plans, ha estat el Monte Perdido. Jeje, no era el meu projecte... Enhorabona Esteban! 
  • Kalymnos, ajajaj… ufff, por Dios, no marquéis ésta!! La Vanessita s'hi ofereix pel pròxim any!
  • Albarracín???? xDDDD Vanessita again!
  • Plafón, plafón y más plafón; si es que algún día salgo de mi destierro L'Esteban, la Ruth i el Ximo em coaccionen... cadascú escombra cap a casa seva. Però amb $ igual provaré en uns mesos algun lloc nou
  • El Coll de la Barraca con los de siempre… 
  • Ahh!!! La Palma de GC! Pego un telefonazo y que me pasen contactos de escaladores!!! Jijijiji, i la Vanessita també hi ha estat convidada! Vinga! a posar-te forta!
  • Uy, se me olvidaba! El Oktoberfest!!!!!! Que mira que son rarillos y por si se acaban las birras ya empiezan en septiembre! Aquí puedes irte solo, te plantas en una mesa y al cabo de unas horas/jarras ya hablas hasta el idioma! O em decideixo ja, o m'he d'esperar un any! I mira que m'hi he estat entrenant de valent! Bueno, hi havia la proposta de l'Octoberfest burgalés, enlloc del bavarés, però ja sabem lo liat que està el Torné últimament i més aquell finde
  • Castellón, que me aseguren y ala, a darle caña jijijiji
  • Convencer a Ruth y a lo que salga, se me ocurren un sinfín de posibilidades, a cuál más difusa… vaya tela Berga pendent
  • Confiar en la buenas manos, esto... praxis, del traumatólogo de Vanessa Aquest ja està quasi taxat!
  • Plantarme en A Coruña en piso concertado. Esto sin la propietaria no va a ser tan divertido Ho reservo pel 08/2010 
  • Psicobloc en Mallorca? Aquí puedo ir sola y practicar el idioma, English of course… aunque soy friolera del carajo 
  • Y por último, the last but not the least! Ojo, sin desmerecer, PALENCIA! Con P. Al Portaventura de los deportes de montaña!!!!
  • Cavatás! Amb un altre entreno, dur també... Ens veurem les cares (al principi, clar)
  • Finde la Mussara, proposta Canals i tota la tribu
Tots aquells que vulguin participar, fer propostas o dir la seva, doncs ja ho saben!!!

23/9/09

EL CARTERO SIEMPRE LLAMA DOS VECES

Com a mínim...
Aquest matí, després de pagar una multa m'ha arribat una altra. Merda, quina por que em fan les bústies. Però parlant de picar a la porta (mínim dos cops) això és el que m'ha passat avui.


M'havia reservat unes hores a la tarda per anar a Roca Negra, com sempre triant bé per què ha plogut a molts sectors. Venint de BCN ja patia pels tigres, els mosquits... Però ja ho diuen que sarna con gusto no pica.
Desafortunadament no he pogut anar... per què ja veus, el que més em fotia eren els mosquits i tant entrar i sortir 4 tigres m'han picat, com sempre, al pàrking.


Vaja, ha estat una tarda diferent. Podria donar mil excuses de per què no he escalat, però en serio, que cap ni una seria tan contundent com la de debó:



Arribo a casa i em trobo la clau posada i no puc entrar... ejem... collons amb el company de pis! si vol follar que no em deixi al carrer!
Començo a emprenyar-me, i truco i truco a la porta.... 
Després al mòbil... apagat, clar...
Penso... no pot ser veritat, li ha de fer una vergonya bestial; així que vaig a fotre el camp i que surti la pressumpta noi@ per la porta de servei. Total que torno a agafar el cotxe. Moments després, com que no li trobo la lògica penso (ja diuen que no és bo això)... O eso, o és que el company m'ha levantao mi casa i m'ha deixat al carrer!!! Torno de nou cap a casa des d'on controlo el seu cotxe i torno a picar.
Ja és massa tard (per ell) com per què no hagi tornat si de veritat no hi és a casa. Pujo de nou i torno a provar. Seguríssim, la meva clau no entra al pany. Sento el meu telèfon fixe com sona... merda! no el puc agafar.
Què faig ara? truco a la poli? al cerrajero? Em despenjo per casa la veïna? joer la meva finestra triposició està trencada (per això dormo amb flassada) i no la podré obrir. A més l'adherència sobre pissarra no és la meva especialitat.
Llavors em truca el company de pis.
- Hi! What happens? Did you phone me? I'm in BCN!!!!
Ehhhh????  
Li dic.. t'has deixat la clau?
- No
segur?
- Yes
Joer, la porta no s'obre... a quina hora arribes?
Té collons, un dia que surt i ha de ser precisament avui, tornant a les 12...
Em confesa que ha passat per casa a les 4 pm, ha estat l'últim, i que potser ha tancat una mica fort (sort que és un tirilles que si no...).
Ja està, ha trencat el pany.
Penso en trucar als bombers però desafortunadament el gat de la veïna avui es nega a anar a casa meva. Llavors torno a afagar el cotxe fins a trobar una persiana amb un telèfon de cerrajeros. Truco a un i em parla de taladros (qui tenia una Hilti??? merda no recordo) i no sé quantes històries però per aquell preu la tiro avall amb una destral i compro una altra. Truco un altre i em pinta millor. Li fa el diagnòstic a la porta i em diu que no caldrà trencar el pany per què no hi ha les voltes ficades però que la clau està dintre, que aquests panys no es trenquen així.
Comença a donar cops mentres frega amb la radiografia (us prometo que pensava que era conya quan ho feien a les pelis). Però la meva porta es resisteix molta molta estona. 
En aquestes que la meva veïna espantada surt a l'escala, i després d'analitzar la situació diu que si no entra la clau és que allà hi ha una altra. Ens ofereix una selecció de radiografies seves, no totes (a les que no surt bé?... jeje, pobre dona) i es queda mirant la jugada. 
Coincidim tots 3 que pinta a clau al darrera, però jo ja no tan convençuda els hi dic que m'ha confirmat que les té, i clar! com vols que menteixi!
Finalment el cerrajero obre la porta, després de suar com un bèstia i ensenyar-me els seus callos. Hem fet migues (he estat apunt d'ensenyar-li els meus, però al final he passat. No aplicava...). 
Ah! S'ha trencat el bombín!!!! que de moment funciona, però no sabem quants intentos... 
Recordeu la bateria del meu cotxe, que tothom deia a cada xute que estava carregada i al final arrivederci?
I sí, efectivament, allà no hi havia claus. El cerrajero ha flipat.
Un cop a casa, torno la trucada que no he pogut agafar abans... A on eres pendona? Calla, calla... que si t'explico...
Així que a sobre demà em toca canviar el bombín en algun moment entre Montse, gimnàs, plafó i festa...


NOTA:
Ahh! Se m'oblidava!
Ha estat el cumple del clau de la Vanessita!!! jijijijii, ahir per ser exactes. Em refereixo al clau del genoll, ehhh??? marranus, que ja ha fet un meset.


En canvi el meu cigró del braç, ara que sap que ha d'anar a l'esteticien el punyetero s'hi amaga... pero ja! encara sé on és! Escurre el bulto, així que al final hauré de resseguir-lo amb l'Eding.

20/9/09

CLICKUP

Estàvem la Vanessita i una servidora parlant de les nostres coses i no ho vaig poder evitar, seguint el nostre tema de conversa he hagut d'indagar per la web per trobar el nou caxarro, que dedueixo deu ser això:

La info de: El clickup




Us passo un link del video que està penjat a Youtube. Però què diuen aquests de  Friedrichshafe??? Urggg, se'm trava la llengua

Com que no m'ha quedat clar i no m'he entretingut a remenar buscant les característiques del caxarro. Em pregunto si cordes com la meva vella mamut correran per l'assegurador, i tampoc no tinc clar que sigui tan fàcil desbloquejar algú que pesi molt més. Potser per via llarga? Com bloquejarà des de dalt?
Això passa per no llegir-me les instruccions. Ni faba...
Apa, feu comentaris i ilustreu-me...






19/9/09

CASTELLÓ DIA 4

XODOS, descansant...
Tot el dia plovent, fins i tot abans de despertar-me :P, només ens dóna treva per fer una volta rodejant el poble i comprovar que al Ximo també se li ha acudit equipar a la paret de sota del seu poble ....
A continuació es mostra la imatge que apareix a: www.fotocommunity.es/ pc/pc/display/14081577

M'ensenya totes les possibles vies a equipar i em senyala la cova negra, molt a prop d'allà, a on també hi ha equipada alguna cosa... i el Penyagolosa, que està ben a prop.
Visiteo a tots el vens comprovant qui va pillar més la nit d'abans,  ressaca portentosa i rasca de collons = siesta TV (Little Miss Sunshine !!!!), acomiadament dels nous colegues d'Olesa que viuen just en front, i preparant les bosses per marxar a l'endemà ben d'hora.

17/9/09

CASTELLÓ DIA 3

ALMASSORA - CULLA - XODOS - BENAFIGOS - XODOS
La nit d'abans hem decidit anar sobre la marxa però pràcticament hem descartat la idea inicial de fer la Green Day al Penyagolosa, per què no pinta massa bé la predicció i hem fet algunes copixueles de més.
Així que ens despertem a Almassora i  sortim al "matí" (jejejeje), cap a Culla bàsicament de turisme -per part meva-.
Mireu, mireu...Culla
L'impressionant sector és un paredon de xorreres hiperdesplomat i encara s'està equipant però ja comença a sonar per visites com les de la Helena.
Allà provo els dos 6cs, res a veure amb la resta del sector. Una placa tècnica, en gran part d'adherència, primer llarg de passos llargs i canto assequible i el segon de mini regletes i encara més tècnica.
Teòricament els fan servir per començar a escalfar, però hi ha algun aleje i són molt tècnics.
Després el Ximo aprofita i prova algunes vies i un projecte seu per equipar, ens liem tota la tarda. Veiem com s'acosta i després com s'allunya la tormenta a sobre nostre, però (jijiji) allà no et mulles. Un dels pocs llocs a on s'ha pogut escalar avui.
Camí a Xodos a sopar amb els colegues a la brasseria i d'allà a Benafigos (o Passa-ho figues amb tant cubata) ballant, fins les 8 a la plaça del poble...
Afònica i destroçada veig per fi el poble de dia: Xodos (XO2)


ZZZzzzZZZzzzz

CASTELLÓ DIA 2

ALMASSORA - ATZENETA - VILAFAMÉS - ALMASSORA - BURRIANA
Ens llevem i tornem a Atzeneta, aquest cop al sector de baix (El Castell - Les Basses), acabat d'equipar durant la setmana, un totxo bastant desplomat en el que dóna l'ombra tot el dia just a peu de via. Les vies són molt curtes i extremadament bloqueres. Hi ha una bassa d'aigua estancada al costat en la que encara no córre l'aigua, però que amb menys sequera segur que el riu hi correrà, i hi ha un petit bulder natural esperant pel psicobloc.
Hi ha unes 10 vies, fins a 7b, i encara s'hi pot equipar alguna una via més que pinta molt dura.
La paret també és calissa de canto, però amb més romos i fisures, que fan que les vies tinguin successius passos d'ombro, per lo que avui ja no van tan bé les coses...
Després de provar V+, 6a, 6a+, 6b (molt guapo el segon de la dreta), 6a+/b, 6b+ i 7a, anem de nou a Vilafamés a fer bloc, aquest cop al sector de baix, molt xulo i recomanable amb totxos per tot arreu.
Gairebé ens agafa la pluja, que encara no es decideix a apretar.
Tornem a Almassora a sopar i ara de festa a Burriana fins les tantes.

15/9/09

CASTELLÓ DIA 1

CASTELLÓ - ATZENETA - VILAFAMÉS - ALMASSORA
Matino una mica, m'enxufo al borreguero i cap al migdia arribo a Castelló.
A la estació del tren em trobo al Ximo que em dóna una empanada (coca) de benvinguda i ale, cap a Atzeneta a escalar.
El mapa de la zona
D'Atzaneta del Maestrat sorpren veure tota la serralada cremada per varis incendis però justament queda un oasis ben verd ferqüentat per cabres i uns quants escaladors a l'altra cara del pàrking.
Atzeneta (Roca Pellisera) és un sector d'estiu i es caracteritza per calissa plaquera, desplomada o no, amb bastant formació i bon canto. Ara mateix conta amb unes 60 vies, de moment. La gent del Club Trepa Castellet equipa el sector. Aquí podeu trobar les ressenyes del sector i d'altres zones de Castelló.
Aquestes són les primeres ressenyes del sector, però ara hi ha alguna via més. Us penjo les ressenyes que es troben al mateix club. 
Només arribar em proposa si vull equipar alguna via el finde, però trio escalar.
Allà provo dos V+, dos 6a+, i després seguint les recomanacions del Ximo, qui em proposa un projecte per tot el finde, provo un 6c encadenat al flash.
Sort de la Vanessita, per què em pensava que era el primer, però ella em recorda el meu primer 6c a vista a Perles (ajajjajajajja) xDDDD -no riguis-, i el segon a la cova de l'arcada, a on tinc dos en projecte (de futur...)


Per acabar de rematar la tarda provem uns quants blocs al sector de dalt de Vilafamés.
Vilafamés és un poble en certa manera turístic degut al seu castell i casc antic, envoltat però de blocs d'arenisca molt semblant a la d'Albarracin. La part de dalt té els blocs com en terrassetes, que és a on hem acabat.


Aquí un link dels blokeros de la zona, a on es poden veure els blocs, molt guapos!
http://vilafamesbouldering.blogspot.com/


El dia acaba amb la visita al club social de Castelló, birres i bocateria.
A sobar a Almassora.

13/9/09

Cantonigròs acollirà la 8a Fira del Llibre de Muntanya

Cantonigròs acollirà la 8a Fira del Llibre de Muntanya
La 8a edició de la Fira del Llibre de Muntanya tindrà lloc el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre a Cantonigròs. Aquesta població de l’Osona es transformarà en un gran aparador de publicacions relacionades amb al món de la muntanya i la natura, on editors i llibreters es donaran cita per exposar el seu material.

LOS LUNES AL SOL

Aprofitant el meu temps lliure i les relacions públiques de l'altre dia al secretiu (algo de bo en vaig treure) aquest dilluns, he anat a la Cova de l'Arcada. Sola en tot el sector!!!! Sort que no m'he equivocat de camí cap al supositori i m'he enrecordat de les vies i els graus, per què avui ni cristo per preguntar. 


Al final he guarrejat un 6c que m'havien recomanat i li tenia moltes ganes, però no sabia exactament quin era. I a ojímetro entre dos 7b no hi ha hagut discussió. He tingut el meu moment estressat movent els peus com si fes claqué, fins que per sort m'he centrat. Tot i així em ve molt gran la via però m'ha molat i el pròxim dia de primera si sento que la força m'acompanya (o la que jo em sé m'enreda). 


Després de la solana de baixada, amb la gola encara seca i de camí a l'abeurador, se m'ha aparegut com un miratge l'oasis-mausoleo per les meves xancles trencades. Quin millor lloc que el Bruc, no? Allà resten al contenidor, almenys fins que passi el camió.
********
Ui, com que era d'hora, encara m'ha sobrat temps per anar al plafó a saludar als vells amics. Finalment gimnàs i a sobar.
Un lunes al sol...

11/9/09

LA VENTAFOCS

Aquest relat no parla ni de ventar, ni de focs, ni de bombers... tot i que hagués estat possible per què hi estava envoltada.


Bé, aquesta setmana estava bastant rallada, així que he acceptat anar al Secretivo només per distreure'm.


Arribo la primera i allà hi havien dos escaladors provant una via. Sigui per quedar bé o per fer algo mentres descansaven entre pegues els nois s'ofereixen a assegurar-me. XDDDD, ara ric, però se't queda una cara d'idiota quan saps perfectament que no li tibaràs ni en top-rope, arggg.... Amb la cara vermella els hi dic que no cal no... que de seguida arribaran els meus colegues i que (ho reconec) no puc fer res allà. 


I llavors arriba un altre i m'ofereixo a assegurar-lo. Però em diu que no portava material. Vaig deixar córrer el tema per si no s'enrefiava de mi assegurant-lo. Resulta que esperàvem als mateixos... S'hi posen a escalar i fins i tot petats de l'entreno li tiben com uns bous. I jo tossuda, que vull provar la via del costat, per què no potser gaire pitjor que l'anterior. Je. Al final em vaig arrossegar per dues vies sense dignitat.


El moment més petardo del dia el vaig tenir, però, quan se'm va ocórrer baixar correns amb les meves inseparables xancles de més de 10 anys per aquell sector, total només era un minut. Les pobres van dir prou definitivament. I llavors va passar lo esperat. 


Us deixo una imatge del moment. 


No m'hi he pogut resistir, je. Interessant web, per cert, la del peu de foto, d'on ha sortit.


Exactament la meva pose pero sense tant glamour. Tota plena de polsim i amb la dignitat que havia passat de tocar terra a escombrar-lo directament, ara ja estava tan bruta com un escura-xemeneies. A totes aquestes, sento que se m'acosten pel camí, però per sort era el gos de l'amic, que m'olorava mentres jo estava al mig del camí amb tan artística pose fent l'espagart. Tot i així m'ho vaig passar molt bé. 


Per cert, ara he de trobar un lloc digne per les meves xancles, que companyes com aquestes em costarà molt tornar-les a trobar.

WANTED


WANTED


Si algú l'ha vist, és probable que fos per Subirabloc...
Sigui com sigui, si el veieu el feliciteu, per què.... El Knals se'ns casa!!!!!


Molta felicitat parella!!!

10/9/09

PONT AERI, PENJADA TOT EL DIA (com sempre)

Ciao!! Nenillos
Jejeje, per fi piro uns dies!!! demà al matí foto el camp cap a Castelló!
Ja veurem què em trobo quan torni a casa; però en fi, això és una altra història (...)

M'han promés xorreres (per treure'm el mono de KALYMNOS), sectors de tot tipus, fins i tot fets a mida (sisens), provar sectors nous, via llarga, una poza i infinites coses més. No se jo, demasié per tants pocs dies.

Torné! així que baixes el finde... osti tú, em sap greu que no et veuré :/

Bueno, no us preocupeu que us he deixat feina. Aniran sortint cosetes (relats de baixa qualitat, com sempre) per què no us hi avorriu aquests dies!!!!!

Ara, que quan torni espero aparèixer carregada de ressenyes, i segur que tindré unes ganes de xerrar! :P

BON PONT A TOTHOM!!!!

9/9/09

Los Pou encadenan Orbayu


Los Pou encadenan Orbayu en 8 horas, la vía de pared más difícil del planeta

Urriellu ha sido testigo del encadenamiento del Big Wall más duro del planeta, 8c+/9a, con exposición de A3 y aseguramientos alpinos en su mayoría. No sólo es un nuevo hito en la carrera de los hermanos vascos y del alpinismo en general, sino que tras ser filmado y fotografiado por Brett Lowell y Tim Kemple, Urriellu ingresa en el lugar que merece: el olimpo de la escalada mundial

I el video

http://red.barrabes.com/videos/videoB.asp?idVideo=284

MANITAS DE MANTEQUILLA

Que de pedres cauen quan escales doncs ja se sap, però coses més extranyes s'han vist caure...
- pluja intensa (un percal desmuntar la via)
- el company (amb un combazo.. XDDDD)
- cintes i mallons (aix, esas manitasss...)
- cantos (especialment el bo de la via)
- samarreta (la del company que es torra) 
- ulleres de sol
- peus de gat (en directe encara no)
- ....
********
L'altra tarda vaig enredar els colegues per què vinguessin al meu terreny, i  els vaig portar al Pas de la Mala Dona. Doncs aquell dia anàvem uns quants: el Fer, el Canals, el Torné, la Vanessa i una servidora.


Només començar el Fer em va dir que s'havia oblidat el casc, i jo el vaig tranquilitzar dient-li que no era un sector d'aquells a on cauen pedres.


Allà van provar l'aniversari, bona via per agafar confiaça al sector, la bona dona (crec que discrepen en el nom), carnestoltes (els hi va semblar una bona via), i per acabar la via "?"


Estava el Fer a la via, mentres la resta se'l miraven asseguts plàcidament al davant... i de sobte... digueu-me peliculera però...


Vam veure un OVNI de grans dimensions saltant el buit a lo Thelma & Louise i mentres baixava fent voltes sobre si mateix feia un soroll com el de una ona o un boomerang, al més pur estil Cocodrilo Dundee. 


El Fer no va poder ni reaccionar, liat amb la via (però no sord...). Jo l'estava assegurant, sort que no vaig tenir els reflexes d'apretar a córrer. Llavors l'atzar va voler que passés de llarg quasi fregant el cap del Fer, però va impactar contra la corda, fent que ara canviés de trajectòria. En aquell moment el Canals va tenir els seus reflexes i es va aixecar correns, mentres la Vanessa creuava els dits i es tapava el cap (per què córrer, el que es diu córrer, ho tenia xungo), però al Torné, que no s'havia adonat del perill, li va caure just al costat. Justi, justi... Impactat contra la gravilla un tronc d'un mig metre per uns 8 cm de diàmetre! 


La manita culpable va desaparèixer cagant llets quan els companys van pujar a dir-li 4 coses.


I llavors sento: -Veus? a mi no em diguis que no passa res que aquí no cauen pedres. Des d'ara penso escalar sempre amb casc-.

3/9/09

I Open d’escalada en bloc Portals de Montserrat


I Open d’escalada en bloc Portals de Montserrat

Febrer 27, 2009 at 9:35 am | In General | Leave a Comment

fulletó Open de Portals
El proper 19 de setembre de 2009 se celebrarà a la pista poliesportiva de Collbató la primera edició de l’Open d’escalada de Portals de Montserrat.
Queda obert el periode d’inscipcions, a la pestanya d’inscripcions trobareu tota la informació necessària per formalitzar les inscripcions.
Paral·lelament a la competició es faran activitats lúdiques i culturals dedicades als més petits, als acompanyants i a tothom que tingui ganes de passar una bona estona a Collbató. Us informaran de les activitats previstes a la carpa d’informació que trobareu a la pista esportiva.
S’habilitarà una zona d’acampada, amb tots els serveis, per a tots aquells participants i acompanyants que vulguin quedar-se a dormir a Collbató per seguir gaudint de la la vila i la muntanya l’endemà.
Per a més informació podeu contactar amb la Oficina de Turisme de Collbató al telefón 93.777.90.76 o enviant un correu electrònic a turisme@collbato.cat
Més informació a:

2/9/09

Y QUE NOS DÉ MORCILLAS

PER MOLTS ANYS!!!!!


L'1 de setembre, mentres gaudia d'un any més d'edat a les fires preparava la seva maleta cap a Burgos (quatre coses i els peus de gat).


Ja estem impacients per saber quin finde es plantarà aquí i anirem a escalar una mica. 




PD: Porta morcilles!!!



Últims comentaris

Potser no els veiem però estan entre nosaltres

VIDEOS

Minut 3:11